Selecteer een pagina

A Journey of discovery

Hostmanship
Toen de Insight Business Club hun 10-jarig jubileum wilde vieren met een reis die unieke ervaringen en keynote speakers bood onder het thema ‘hostmanship’, wendden ze zich tot onze Schotse Businesspartner om dit voor elkaar te krijgen.

Wat is ‘hostmanship’?
Hostmanship zorgt ervoor dat mensen zich welkom voelen en verzorgd worden. Het is zorgzaam zijn en mensen blij maken. Het is ook iets dat is ingebed in het ethos van onze businesspartner. Handig wanneer je er een stimuleringsprogramma omheen moet bouwen!

Naadloos ingepland in het programma, waar drie belangrijke sprekers zouden beschrijven hoe ‘hostmanship’ een belangrijke rol speelde in hun bedrijf, en hoe ze het tot vezels van hun organisatiecultuur hebben gedestilleerd.

Het dagprogramma

Op deze pagina ziet u het dagprogramma zoals deze door onze businesspartner is gerealiseerd. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en bepaalt u zelf welke elementen u in het programma wilt opnemen.

Dag 1: Aankomst

Lees meer

De groep van 40 arriveerde in de late avond in Edinburgh, het was een eenvoudige transfer naar hun hotel voor de nacht, het 4 * Principe Edinburgh Charlotte Square in het hart van Edinburgh. Ze werden ontvangen tijdens een receptie inclusief drankjes en hapjes in de Garden Room – een heerlijke ontspannen ruimte in het centrum van het hotel. Toen was het tijd om wat rust te nemen voor de komende dagen.

Dag 2: City Slickers

Lees meer

Na het ontbijt wandelde de groep langs de beruchte George Street van Edinburgh naar de chique en verfijnde Harvey Nichols-winkel. Hier ontmoetten ze hun eerste ‘hostmanship’ – of beter gezegd ‘hostwomanship’ – spreker Pamela, senior sales manager van de winkel. Ze gaf de groep een kijkje achter de schermen van hoe het gerenommeerde designer warenhuis de ultieme mode-ervaring biedt en benadrukte het belang van de bezoekerservaring op elk contactpunt in de winkel, evenals hoe ze hun personeel stimuleren om altijd optimaal performance te geven.

De groep nam de tijd om te genieten van een heerlijke lunch in het restaurant Forth Floor in de winkel, met een prachtig uitzicht over Edinburgh Castle. De middag werd besteed aan het verkennen van de stad met onze deskundige en onderhoudende gidsen.

Het diner die avond was een exclusief evenement in een van de beste restaurants van Edinburgh, die speciaal voor onze groep die avond werd geopend. Ze genoten niet alleen van een prachtig uitzicht op de oude binnenstad van Edinburgh, maar ook van een aantal zeer smakelijke Schotse gerechten en drankjes!

Dag 3: Scottish Country Classics

Lees meer

‘S Morgens verliet de groep de stad en reisde met de bus naar een historisch kasteel en een familiehuis om het Schotse plattelandsleven uit de eerste hand te ervaren.

Hier ontmoetten ze hun tweede keynote spreker van de reis, dit keer was het James van ROTA – het toonaangevende Britse horecabureau. James vertelde hoe ROTA een nieuw concept is in de hospitalitywereld, met tijdelijke medewerkers die zijn uitgerust met de vaardigheden om klantervaring te bieden, ongeacht het vereiste serviceniveau.

Vol van inspiratie, genoten de gasten vervolgens van rotaties van kleiduifschieten en 4×4 rijden, evenals van een heerlijke BBQ-lunch. De eigenaar van het kasteel, Sir Francis, verraste met een bezoek om de groep te ontmoeten en hen over de geschiedenis van zijn familie en hun groot huis te vertellen.

Terug in de stad was het tijd om je voor te bereiden op het gala-avond en dat betekende natuurlijk kilts voor de mannen! In de ‘heren-bijeenkomst’, tussen hilariteit en gegiechel, werden de mannen getoond hoe ze de kilts moesten dragen. Ondertussen hebben de dames hun glamoureuze outfits uitgerust met tartan, klaar voor de komende nacht.

De groep verliet het hotel te voet en stopte bij de prachtige National Gallery voor een fotomoment. Daar verscheen onze doedelzakspeler, klaar om de groep door de straten van Edinburgh naar de indrukwekkende bibliotheek voor de avond te marcheren. Ze stopten voor een andere foto in de kathedraal van St Giles en werden ‘gefotografeerd’ door veel van de toeristen in de omgeving! Vijfsterren eten, weelderige omgeving en natuurlijk een adres voor de haggis maakte de perfecte avond.

Dag 4: Highland-bound

Lees meer

De groep nam afscheid van Edinburgh en ging met de bus naar het noorden naar de eerste van twee ongelooflijke bestemmingen. Ten eerste was het Gleneagles Hotel and Resort van wereldklasse. Hier genoten ze van een demonstratie van een kanonnenhond, een valkerijdisplay en een privélunch, terwijl ze ook luisterden naar hun derde en laatste ‘hostmanship’-spreker – de resortdirecteur, Connor. Connor sprak met de groep over hoe ‘aandacht-tot-detail’ en leren over elke klant essentieel is voor het leveren van de beste klantervaring.

Het was toen tijd om te vertrekken en hun reis te vervolgen naar hun volgende bestemming, maar dit zou niet met de bus zijn. Nee inderdaad. Het zou per luxe trein zijn! Ze gingen aan boord van de trein en reden de Highlands in. Volgende halte, de hoogste distilleerderij in Schotland, Dalwhinney; beroemd om zijn Highland Single Malt Whisky. Hier genoot de groep een privétour en een proeverij. Ze werden ook getrakteerd op chocola van een bekroonde Highland Chocolatier.

De groep vervolgde hun reis en werden getrakteerd op een uitgebreid diner aan boord, terwijl de prachtige achtergrond van de Hooglanden voorbij suisde.

Aangekomen in Inverness was het tijd om zich te laten gaan, te ontspannen en herinneringen op te halen over wat een geweldige tijd ze in Schotland hadden. Dus regelden we het exclusieve gebruik van de biertuin in een schilderachtige Schotse taverne, genesteld naast Inverness Castle, voor de groep om precies dat te doen. Ze genoten van een paar biertjes en wat hapjes terwijl de foto’s van de reis op een groot scherm op de achtergrond werden afgespeeld. We hebben zelfs geregeld dat de sleutels van hun hotelkamer werden uitgedeeld in de taverne, waarbij hun bagage al werd overgedragen en de kruier werd geregeld. Op hun gemak kwamen ze aan voor hun laatste nacht in het 4 * Kingsmills Hotel, gelegen aan de rand van de stad. Maar voor het slapengaan werd een plan voor de vroege ochtend uitgebroed voor de volgende dag …

Dag 5: Hunting then home

Lees meer

Zoals gepland in de Taverne de avond ervoor, besloten een paar van de groep dat, terwijl ze in Inverness waren, ze Nessie wilde spotten voordat ze zouden vertrekken! En dus nodigde onze Bill hen uit voor een vroege ochtend duik in Loch Ness – volgens de geruchten de beste tijd om het zeedier te spotten. En zo gingen ze voor het ontbijt, sommigen namen dapper het water in, anderen keken vanaf de kust, maar helaas vermeed Nessie het menselijk waarnemen nog een keer, maar wat een manier om een ​​incentivereis af te ronden!

Onze andere zakelijke services

Vliegtickets

De Valk regelt al uw vliegtickets. We doen dit op basis van een vast tarief, ongeacht de ticketprijs. Maak gebruik van onze expertise en bespaar veel tijd!

Hotelboekingen

De Valk werkt samen met verschillende beddenbanken (o.a. Expedia, Booking e.a.). Laat ons uw hotel regelen. Zelfde prijzen met onze excellente service!

Autohuur

Zorgeloos een auto huren in het buitenland? U regelt het via De Valk. Geen verassingen achteraf, scherpe tarieven en alle verzekeringen. Dat noemen wij 'All in'

De Valk Incentives

Industrieweg 30A. Grootebroek

Bel ons

(0228) 524403

EMAIL ONS

info@devalkincentives.nl