Selecteer een pagina

A magical three night incentive in Scotland

Een groep van tien personen van een Zweeds bouwbedrijf wilde proeven van het luxe buitenleven in Schotland. Ze hadden drie dagen om de magie van de Schotse Hooglanden te verkennen.

Lees hier hoe e.e.a. is verlopen.

Bij aankomst op Edinburgh Airport werden ze begroet door twee ‘in een kilt geklede’ heren, Bill en Sean, die de groep zouden begeleiden voor de duur van hun verblijf. In de parkeergarage nam de groep 4×4 Landrover Discoveries in ontvangst waarmee ze zelf zouden gaan rijden. Elk voertuig was uitgerust met een walkie-talkie, zodat gids Sean een aantal inspirerende en humoristische verhalen met hen kon delen tijdens hun reis door Schotland.

Ze reisden vanuit de stad het Schotse platteland in, langs bezienswaardigheden zoals de prachtige Kelpies, Stirling Castle en het Wallace Monument, naar het prachtige Trossachs National Park. Hier, zittend op hooibalen en met een prachtig uitzicht op Loch Venacher tussen de bergen, genoten ze van een heerlijke BBQ-lunch, inclusief lokaal rundvlees, varkensvlees, zeevruchten en kazen.

De lunch werd gevolgd door een inleiding tot vliegvissen door een charismatische, hooglandvisgids genaamd Morris. Sommige van de groep hebben zelfs een regenboogforel gevangen! 

De groep vervolgde hun reis het noorden naar Highland Perthshire, naar Fonab Castle, hun 5 * luxe accommodatie voor de komende twee nachten. ’s Avonds genoot de groep van een heerlijk diner. De chef van het hotel had de vis die de groep eerder die dag had gevangen, prachtig bereid! Het diner werd gevolgd door een speciale whiskyproeverij in de whiskykelder van het hotel, die werd georganiseerd door een ambassadeur van de Scotch Malt Whisky Society.

De volgende ochtend keerde de groep terug naar hun 4×4’s voor een mooie reis naar het noorden om op jacht te gaan naar het monster van Loch Ness! Bij aankomst in Loch Ness ging de groep aan boord van 2 ribboten en begon de “Quest for Nessie”, waarbij eerst werd gekeken op de plek van de laatste waarneming en er vervolgens werd gezocht op de diepste delen van het meer, uiteraard altijd waakzaam in het geval van een verrassingsverschijning. Eindelijk verscheen het monster, maar dan samen met hun fish and chips op een bord in de kroeg in Fort Augustus!

Bij het verlaten van Inverness-shire gaan ze richting het zuiden naar de eeuwenoude dennenbossen van Speyside voor een uitdaging in de Top Gun Trophy! De wedstrijd was begonnen! Iedereen genoot van de gelegenheid om de kleiduiven te schieten, vooral in zo’n prachtige omgeving. De groep keerde terug naar het hotel om te ontspannen en zich te verkleden, waarna Bill en Sean ze naar een nabijgelegen restaurant brachten voor een heerlijke Schotse diner, met uitzicht op de rivier. Dit werd gevolgd door live volksmuziek, met de lokale bevolking, in een gezellige bar.

Op hun laatste dag nam de groep afscheid van Highland Perthshire en gingen ze op weg naar Edinburgh. Onderweg stopten ze bij het exclusieve Cromlix House (eigendom van de Schotse tennislegende Andy Murray), voor koffie en scones in de salon. Hier ontmoetten ze onze Meester Falconer die gepassioneerd met de groep over de kunst van de valkerij sprak. Elk lid van de groep kreeg de gelegenheid om een ​​Harris Hawk en Pilgrim te vliegen, de adembenemende zeearend, die een 7ft spanwijdte heeft!

Opnieuw een verrassingsstop op een privédomein in een verborgen vallei waar de gasten de kans kregen om, onder het genot van een koud biertje, zalm tegen een waterval op te zien springen. De groep eindigde hun rijtoer in Edinburgh en arriveerde in het 5 * RF Balmoral Hotel met een aantal traditionele zwarte taxi’s. Voordat ze op weg gingen naar hun laatste locatie, hadden de heren een korte ontmoeting met Bill , waar ze werden omgetoverd tot Scots met kilt, voor slechts één nacht! De mooie dame van de groep genoot ondertussen van een speciale cocktail met de General Manager van het hotel en ontving een luxe tartan sjerp om die avond te dragen.

Bij het verlaten van het hotel werd de groep begeleid door een doedelzakspeler en genoten ze van een gedenkwaardige wandeling langs de Royal Mile om tenslotte te gaan genieten van een ​​afscheidsdiner in het meest iconische restaurant van Edinburgh, het perfecte einde van hun reis naar Schotland.

Onze andere zakelijke services

Vliegtickets

De Valk regelt al uw vliegtickets. We doen dit op basis van een vast tarief, ongeacht de ticketprijs. Maak gebruik van onze expertise en bespaar veel tijd!

Hotelboekingen

De Valk werkt samen met verschillende beddenbanken (o.a. Expedia, Booking e.a.). Laat ons uw hotel regelen. Zelfde prijzen met onze excellente service!

Autohuur

Zorgeloos een auto huren in het buitenland? U regelt het via De Valk. Geen verassingen achteraf, scherpe tarieven en alle verzekeringen. Dat noemen wij 'All in'

De Valk Incentives

Industrieweg 30A. Grootebroek

Bel ons

(0228) 524403

EMAIL ONS

info@devalkincentives.nl