Selecteer een pagina

A one night wonder in Glasgow

Nadat de lat hoog was gelegd met de incentive van vorig jaar, kon Opel Nederland niet wachten om terug te keren naar Schotland voor een incentive van slechts 1 nacht.

De uitdaging
Onze businesspartner had slechts 32 uur om het prachtige land te presenteren met een ultieme Schotse programma met een wow factor, leuke netwerkmogelijkheden en blijvende herinneringen – uitdaging geaccepteerd!

Het programma omvatte de adembenemende wildernis van Schotland; met activiteiten rond Loch Lomond en zijn betoverende eilanden, met de levendigheid van Glasgow als achtergrond.

De gasten arriveerden op de luchthaven van Glasgow, waar de 4×4-voertuigen reeds klaarstonden. De gasten reden zelf naar Loch Lomond voor hun ochtendactiviteiten.

Met de vinger op de trekker wachtten de gasten tot de kleiduiven in zicht kwamen, dit onder leiding van coaches van het hoogste niveau. Richten, schieten … en raken!! Ze bewezen zichzelf allemaal als natuurlijke hotshots.

Nadat de wapens waren opgeborgen, kreeg de groep de kans om van dichtbij contact te hebben met valken, uilen en adelaars – dichterbij dan je je ooit zou kunnen voorstellen!

De gasten kregen tijdens de interactie met de magnifieke roofvogels de mogelijkheid om ze gecontroleerd te laten vliegen. Dit leverde natuurlijk prachtig beeldmateriaal op dat als bewijsmateriaal naar werd verzonden!

Terwijl het tempo er goed in zat, gingen ze terug naar de 4×4’s om hun weg te vervolgen naar het prachtige natuurreservaat Luss, om te genieten van een aantal traditionele Schotse pubmaaltijden. Na de lunch werd de groep meegenomen in speedboten om Loch Lomond en zijn spectaculaire landschap te verkennen. Een laatste rit bracht de groep naar de fantastische Glengoyne-distilleerderij, waar ze hoorden van het ‘water van het leven’, na een paar borrels hadden ze zich een beetje ‘Schotse moed’ ingedronken voor de activiteiten die zouden volgen.

De avond begon met een kans voor de heren om ere Scot’s te worden voor slechts één nacht, omdat we een volledige kilt hadden geregeld passend voor hun avond in de stad. Met traditionele zwarte taxi’s ging de groep op weg om te genieten van een diner in de sfeervolle Ashton Lane in Glasgow. De nacht eindigde met een rondleiding langs een paar pubs in het westen en het proeven van enkele Schotse ambachtelijke bieren.

De ervaring leert dat mensen van het contrast tussen het Schotse platteland en de culturele steden houden, dus zelfs met een programma van één nacht wilden we de gelegenheid aangrijpen om beide te laten zien. Met nog een paar uur te gaan voordat de gasten de volgende middag hun vlucht moesten halen, was er een kans om te genieten van de vitaliteit die Glasgow te bieden had. Wat is een betere manier om de spectaculaire stad in je op te nemen dan met een interactieve GPS-city-jacht. De groep werd opgesplitst in concurrerende teams om de stad en de vele culturele hoogtepunten te verkennen, en daarbij vragen beantwoorden en leuke foto-opdrachten uit te voeren. Terwijl de eindbestemming tijdens de jacht bekend werd gemaakt, raceten de teams terug voor de langverwachte, hilarische, afsluitende presentatie.

Het feit dat we (in slechts 6 maanden) voor de tweede keer Schotland hebben gekozen voor een Incentive Trip, bewijst dat we erg onder de indruk waren. Niet alleen door het prachtige platteland, maar ook door de manier waarop het team ervoor zorgt dat er absoluut niets ontbrak aan het verrassen, vermaken en verwennen van onze gasten.

Coordinator Sales Promotion & Events, Opel Netherlands

Onze andere zakelijke services

Vliegtickets

De Valk regelt al uw vliegtickets. We doen dit op basis van een vast tarief, ongeacht de ticketprijs. Maak gebruik van onze expertise en bespaar veel tijd!

Hotelboekingen

De Valk werkt samen met verschillende beddenbanken (o.a. Expedia, Booking e.a.). Laat ons uw hotel regelen. Zelfde prijzen met onze excellente service!

Autohuur

Zorgeloos een auto huren in het buitenland? U regelt het via De Valk. Geen verassingen achteraf, scherpe tarieven en alle verzekeringen. Dat noemen wij 'All in'

De Valk Incentives

Industrieweg 30A. Grootebroek

Bel ons

(0228) 524403

EMAIL ONS

info@devalkincentives.nl