Selecteer een pagina

An epic incentive trip across Scotland

Als je helemaal van Argentinië naar Schotland reist, kun je er maar beter een succes van maken. En met de hulp van onze businesspartner in Schotland is dat gelukt. Lees hier het verslag van Swiss Medical Group Argentina. 70 topverkopers, 6 nachten, een geweldige incentive-trip.

Het dagprogramma

Op deze pagina ziet u het dagprogramma zoals deze door onze businesspartner is gerealiseerd. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en bepaalt u zelf welke elementen u in het programma wilt opnemen.

bekijk hieronder de video van deze incentive.

Dag 1: Aankomst

Lees meer
De groep arriveerde op Edinburgh Airport en werd per bus overgebracht naar het Fairmont St Andrews. Hier werden ze opgewacht door een doedelzakspeler, een privé check in, en vervolgens een fantastisch diner na een lange dag reizen.

Dag 2: Exploring St Andrews

Lees meer
De gasten werden uitgenodigd om deel te nemen aan een wandeltocht door het prachtige St Andrews met onze deskundige en vermakelijke gidsen. De lunch werd geserveerd in een van de beste restaurants van de stad, waarna de groep de kans kreeg om de met kinderkopjes geplaveide straten en leuke cadeauwinkels een beetje verder te verkennen, of terug te gaan naar het hotel om daar te genieten van de 5 * -faciliteiten. Het diner die avond was een casual aangelegenheid in een lokaal schuurrestaurant, dat exclusief voor de groep werd geopend. Gasten werden vermaakt door een heerlijke vierkoppige band die liedjes uit de jaren 60 en later speelde.

Dag 3: Castle Clan Games

Lees meer
Na het ontbijt vertrokken de gasten met luxe touringcars van St Andrews in de richting van de Highlands. Ze kwamen aan bij de poorten van een indrukwekkend kasteel uit de Victoriaanse tijd, gesitueerd tussen de mooiste 17e-eeuwse tuinen. Het was hier dat de leuke en competitieve aard van de groep in volle gang kwam toen ze begonnen aan hun allereerste Highland Clan Games. Verdeeld in teams, met traditionele klederdracht, ‘oorlogsverf’ en een ‘oorlogslied’, streden ze in gevechten van kracht en behendigheid, zoals in traditionele Highland Games. Er kon er maar één als winnaar worden gekroond … de MacDonald-clan!

Een feestelijke BBQ picknicklunch, in rieten manden en met tartan dekens werd geserveerd aan de hongerige clan krijgers. Een typisch Britse butler was aanwezig om de gasten mee te nemen in de Schotse geschiedenis terwijl hij hen bediende en leerde over de etiquette van het picknicken in het land.

Ze namen afscheid van het slagveld, van het kasteel en reisden door naar het 5 * Gleneagles Hotel and Resort voor een ontspannen middag in de zon. Voor het avond programma werden de gasten meegenomen naar een lokale distilleerderij voor een rondleiding en whisky proeverij en een heerlijke maaltijd, met op de achtergrond traditionele Schotse volksmuziek.

Dag 4: Enjoying Gleneagles

Lees meer
Een incentive van een week kan vermoeiend zijn (en niet alleen voor de planners!), Dus het is verstandig om wat pauzes in te plannen tijdens het programma, zodat deelnemers in hun eigen tijd van activiteiten kunnen genieten, of het nu gaat om lekker uitslapen of een dagje de omgeving te verkennen, het is aan hen om dat zelf te bepalen! Vandaag was een van die dagen. ‘S Ochtends vrije tijd, een privégroeplunch in het hotel, vervolgens vrije keuze om deel te nemen aan een activiteit die werd georganiseerd door het resort.

Die avond werd het diner geserveerd in de indrukwekkende balzaal van Gleneagles, prachtig ingericht met rustieke tafels en linnen van geruite Schotse wollen stof. De groep genoot van 5* eten en service, terwijl ze werden geamuseerd door een goochelaar en Karikaturist (tekenaar).

Dag 5: A Royal Crusade

Lees meer
De gasten verlieten de Hooglanden en reisden naar Stirling Castle, een van de grootste en belangrijkste kastelen in Schotland, waar veel Schotse Koningen en Koninginnen werden gekroond, waaronder Mary, Queen of Scots, in 1542. Hier ontmoetten ze ‘Braveheart’ die een reeks middeleeuwse wapens demonstreerde hoe deze zouden zijn gebruikt in de strijd.

De gasten lieten het panoramische uitzicht over het Schotse platteland op zich inwerken voordat ze verder gingen naar Edinburgh. Aan de rand van de stad stopte de bus en werd iedereen gevraagd om uit de bus te stappen. Een beetje in de war, voldeden de gasten aan het verzoek en terwijl de bus wegreed, waardoor ze schijnbaar in the middle of nowhere waren, verschenen er twee felrode, glimmende vintage bussen aan de horizon. Verrassing! Hier is je eigen speciale ‘Edinburgh tourbus’! De groep stapten in de bussen en genoten van een speciale rondleiding door de stad gevolgd door lunch in een van onze favoriete restaurants, dicht bij het iconische kasteel van Edinburgh.

De groep bezocht Edinburgh Castle na de lunch en genoot daarna van een middagje shoppen / winkelen in de hoofdstad, voordat ze op hun gemak naar het Principal George Hotel incheckten. Het diner die avond was in een van de meest gerenommeerde restaurants van Edinburgh, The Dome.

Dag 6: A day of leisure and an evening of pleasure

Lees meer
De groep kreeg de kans om op hun laatste dag Edinburgh te verkennen. Daarnaast kon men zich voorbereiden op de gala-avond die voor deze avond op het programma stond. De dames ontmoetten onze gids voor verhalen, prosecco en om hun ’tartan sjerpen’ voor de avond te kiezen. De ‘gentlemen’s meeting’ was een minder geciviliseerde aangelegenheid! Met whisky en gelach werden ze stukje bij beetje vertelt hoe ze de volledige kilt-outfit moesten dragen … gedemonstreerd door een dappere vrijwilliger!

Toen was het tijd om te vertrekken naar de locatie voor een groots galadiner, een landhuis uit 1800 op een landgoed van 3000 hectare. De avond was er een om te onthouden! Champagne, canapés, diner en de prijzen; niet te vergeten verrassende flamencodansers, zwaarddanseressen en een magnifieke Beat Retreat compleet met vuurwerk.

We had the pleasure of carrying out an incentive trip for 70 persons in Scotland, Bill and his team showed a thorough knowledge of the local suppliers and a high level of commitment to the excellence of the service they provided. The results highly exceeded our expectations. We experienced 7 days of a real immersion in the Scottish way of living. Thank you for putting your professionalism to our service. It was an unforgettable trip.
Karina

Head of Marketing, SMG Argentina

Onze andere zakelijke services

Vliegtickets

De Valk regelt al uw vliegtickets. We doen dit op basis van een vast tarief, ongeacht de ticketprijs. Maak gebruik van onze expertise en bespaar veel tijd!

Hotelboekingen

De Valk werkt samen met verschillende beddenbanken (o.a. Expedia, Booking e.a.). Laat ons uw hotel regelen. Zelfde prijzen met onze excellente service!

Autohuur

Zorgeloos een auto huren in het buitenland? U regelt het via De Valk. Geen verassingen achteraf, scherpe tarieven en alle verzekeringen. Dat noemen wij 'All in'

De Valk Incentives

Industrieweg 30A. Grootebroek

Bel ons

(0228) 524403

EMAIL ONS

info@devalkincentives.nl