Selecteer een pagina

5-Daagse incentive naar Dubai

Parel in de woestijn

Dubai was ooit een nederzetting van nomaden die in alle eenvoud leefden rondom de natuurlijke inham van de Perzische Golf (Dubai Creek). Hun inkomsten bestonden uit visserij, dadelteelt, parelduiken en piraterij. Vanwege dat laatste hadden de Engelsen de emiraten als protectoraat in hun ’British Empire’ opgenomen om een veilige doortocht te kunnen garanderen voor hun koopvaardijschepen. In de vorige eeuw ontwikkelde Dubai zich sterk als internationaal handelscentrum. Hierdoor oefende het een grote aantrekkingskracht uit op vele etnische groepen uit de omgeving om zich hier te settelen (Soennieten, Indiërs, Afrikanen en Arabieren uit Perzie). In de jaren ’60 was er zo’n grote populatie ontstaan, dat sjeik Rashid Bin Saeed al-Maktoum besloot zich te ontdoen van het Engelse protectoraat en in 1971 een eigen federatie van 7 emiraten stichtte, de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai is de op een na grootste van de zeven met een inwonertal van iets meer dan 3 miljoen. Brede stranden en interessante bezienswaardigheden hebben deze bestemming aan de liberale ‘Arabische Riviera’ al de nodige faam bezorgd en Dubai heeft zich dan ook ontwikkeld tot een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Arabië.

Het is een moderne, kosmopolitische stad met een smeltkroes aan culturen, westerse invloeden, gehuld in een jasje van traditionele Arabische normen en waarden. Het biedt de reiziger een oase aan luxe, veiligheid en een zeer goed ontwikkelde infrastructuur. Hoewel Dubai zelf volledig Westers georiënteerd is, kunt u hier nog de oorspronkelijke cultuur van de woestijnvolkeren ontdekken.

Bekijk de dag tot dag beschrijving van deze interessante incentive naar Dubai

Een dagprogramma op maat

Op deze pagina ziet u een voorbeeld van een dagprogramma zoals wij deze kunnen aanbieden. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en bepaalt u zelf welke elementen u in het programma wilt opnemen.

Dag 1: Amsterdam – Dubai

Lees meer

Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis naar Dubai per KLM.

Na aankomst op de luchthaven ontvangst door onze lokale vertegenwoordiging. Dan volgt de transfer naar het Rove Dubai Marina Hotel waar uw intrek neemt.

Dag 2: Dubai – stadsexcursie

Lees meer

Vanochtend maakt u een speciale stadsexcursie onder begeleiding van een architect die u vanuit deze invalshoek kennis laat maken met de bijzondere architectuur van Dubai, zo passeren bijvoorbeeld het Atlantis Hotel, de Palm Jumeirah, Business Bay, de O-14 Tower, het Dubai International Financial Center, Burj Khalifa, Dubai Creek Harbour, de in aanbouw zijnde hoogste toren ter wereld de Calatrava’s Dubai Creek Tower en de City Walk.

 

Na deze excursie wordt u teruggebracht naar het hotel.

In de namiddag wordt u naar de rand van de woestijn gebracht waar u overstapt in 4-WD’s waarmee u naar een woestijnkamp rijdt in de zandwoestijn in de buurt van de stad.

De woestijnsafari begint met een opwindende rit door de zandduinen, het zogenaamde ‘dune bashing’.

Vanaf de top van de zandduinen kunt u genieten van de zonsondergang. In het kamp neemt u plaats op kussens aan de lage tafels en wordt het diner gebruikt in de vorm van een Arabisch barbecue buffet. Ook kunt u hier een waterpijp roken, een henna tattoo laten opbrengen, een ritje op een kameel ervaren, ‘sand boarden’ uitproberen, de show van een buikdanseres op het ritme van de Arabische muziek bewonderen en dat alles onder de sterrenhemel… Na afloop wordt u weer teruggebracht naar het hotel.

Dag 3: Dubai – excursie Abu Dhabi

Lees meer

Vanochtend zet u koers naar Abu Dhabi. Abu Dhabi, ‘Vader van de gazelle’, is de naam van zowel de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten als van de grootste van de zeven Emiraten die het land vormen. Abu Dhabi verwelkomt bezoekers in de smeltkroes van internationale culturen, stijlen en tradities. Eigentijdse invloeden worden succesvol gecombineerd met Arabische waarden in een bijzondere harmonie die wordt weerspiegeld in de veelheid aan bezienswaardigheden en ervaringen die deze interessante stad te bieden heeft.

Tijdens een stadsrondrit ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de grootste moskee van de Emiraten, een architectonisch hoogstandje en Emirates Palace, brengt u een bezoek aan het Heritage Village en neemt u een kijkje op de mooie Corniche Boulevard. In de middag heeft u tijd ter vrije besteding in de Yas Mall. Als alternatief kunt u facultatief een bezoek brengen aan Ferrari World, een indoor themapark met diverse attracties. Aan het eind van de middag keert u weer terug in Dubai.

Dag 4: Dubai – Amsterdam

Lees meer

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij het hotel en naar Jumeirah gebracht waar u aan boord gaat van een privé jacht waarmee vervolgens een 2-uur durende excursie wordt gemaakt rond de World Islands. Tot aan de transfer naar de luchthaven in de loop van de avond is de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt tot aan het vertrek gebruik maken van de kamer in het hotel.

Na middernacht is het vertrek per KLM naar Amsterdam.

Dag 5: Aankomst in Amsterdam

Lees meer

Vanochtend arriveert u op de luchthaven van Amsterdam.

Onze andere zakelijke services

Vliegtickets

De Valk regelt al uw vliegtickets. We doen dit op basis van een vast tarief, ongeacht de ticketprijs. Maak gebruik van onze expertise en bespaar veel tijd!

Hotelboekingen

De Valk werkt samen met verschillende beddenbanken (o.a. Expedia, Booking e.a.). Laat ons uw hotel regelen. Zelfde prijzen met onze excellente service!

Autohuur

Zorgeloos een auto huren in het buitenland? U regelt het via De Valk. Geen verassingen achteraf, scherpe tarieven en alle verzekeringen. Dat noemen wij 'All in'

De Valk Incentives

Industrieweg 30A. Grootebroek

Bel ons

(0228) 524403

EMAIL ONS

info@devalkincentives.nl