Selecteer een pagina

3-Daagse incentivereis Dublin

Dublin

Ierland heeft 3,5 miljoen inwoners en is bekend om de mooie natuur en de bijdrage aan de kunsten, met name muziek en literatuur. Dublin is mooi gelegen aan Dublin Bay en is de thuisbasis geweest voor vele beroemde literaire genieën zoals James Joyce, George Bernard Shaw, W.B. Yeats en de meest recente Nobelprijswinnaar voor de poëzie Seamus Heaney.

Als hoofdstad biedt Dublin uiteraard een grote diversiteit aan winkels, restaurants, hotels en interessante culturele bezienswaardigheden, van middeleeuwse ruines tot Gregoriaanse architectuur. Toch heeft de stad de bekende Ierse vriendelijkheid en ook het gevoel van kleinschaligheid weten te behouden. Bekende stadsdelen zijn Temple Bar, met de beste pubs, nachtclubs en restaurants van de stad en Grafton Street en Henry Street met het grootste winkelaanbod.

Een dagprogramma op maat

Op deze pagina ziet u een voorbeeld van een dagprogramma zoals wij deze kunnen aanbieden. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en bepaalt u zelf welke elementen u in het programma wilt opnemen.

Dag 1: Amsterdam – Dublin

Lees meer

Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per KLM naar Dublin. Ontvangst door onze lokale vertegenwoordiging die tevens zorg draagt voor de transfer naar het lunchrestaurant.

U geniet uw lunch in het Brazen Head restaurant, de oudste pub van Ierland daterend uit 1198. Na de lunch start u met een stadswandeling onder begeleiding van een lokale (Engelssprekende) gids waarbij u als het Guinness Storehouse gebracht waar u tijdens een rondleiding getuige bent van het productieproces van het bier en van een kleine proeverij kunt genieten in de Gravity Bar op de 6e verdieping waar u meteen een prachtig uitzicht heeft over de stad. Vervolgens nog een bezoek aan het Trinity College, de oudste universiteit van Ierland en opgericht door Queen Elizabeth I in 1592. De bibliotheek van het Trinity College beschikt over het ‘Book of Kells’ het bekendste middeleeuwse manuscript. Het terrein beschikt over een groot circket en rugbyveld en is één van de bekendste bezienswaardigheden van de stad.

Vervolgens te voet naar het hotel om in te checken. U heeft even de tijd om u op te frissen voordat u vanavond naar de traditionele Arlington Pub loopt (circa 10 minuten) voor het diner vanavond, dat omlijst wordt door Ierse dans en muziek.

Dag 2: Dublin

Lees meer

Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar het startpunt van de fietstocht (circa 15 minuten lopen) waar u onder begeleiding van een lokale Ierse gids (Engelstalig) de stad per fiets gaat ontdekken.

Op een ontspannen manier komt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Dit is dé manier om de stad op een leuke en veilige manier te leren kennen. In ongeveer 3 uur tijd hoort u alles over de stad van Guinness, pubs en whisky. De gids laat u de mooiste plekken zien en vertelt waarom Guinness zo belangrijk is voor de stad. Tussendoor volgt de lunch in het The Mercantile restaurant (na de lunch nog circa 1 uur fietsen). Na de fietstocht heeft u in de middag nog even ter vrije besteding.

In het begin van de avond vertrek vanaf hotel om vervolgens naar het Shelbourne Park Greyhound Stadium te worden gebracht. Hier geniet u het diner en heeft u de kans u te mengen met de lokale bevolking. 99% van de deelnemers aan de hondenraces (en het gokken daarop!) zijn Ieren. Bij aankomst op het circuit ontvangt iedereen een ‘Race Card’ en een wed-formulier zodat u zelf de mogelijkheid heeft om deze typische Iers ‘sport’ uit te proberen.

Het is eventueel mogelijk om een race te sponsoren door uw bedrijf (kosten op aanvraag). U kunt dan de race zelf een naam geven die u ook terugvindt in het ‘race book’ die avond. Een lid van uw groep wordt dan uitgenodigd om de prijs voor de uiteindelijk winnende hond (en eigenaar) te overhandigen. Aan het einde van de avond keert u terug naar het hotel.

Dag 3: Dublin – Howth – Amsterdam

Lees meer

Ontbijt in het hotel en uitchecken. U wordt vanochtend door het heuvelland ten noorden van Dublin naar het kleine vissersplaatsje Howth gebracht. Het Howth schiereiland heeft een schilderachtige haven met een vuurtoren, een goed bewaard gebleven verdedigingstoren en er zijn hunebedden. Vanaf de haven heeft u een mooi uitzicht over de baai van Dublin.

In Howth heeft u even vrije tijd om door het plaatsje te wandelen. In de middag volgt de lunch in de speciale Abbey Tavern Pub, de perfecte locatie voor een traditioneel Iers gerecht.

Er staat u een moeilijke keuze te wachten, want gaat u voor de beroemde ‘Irish Stew’, ‘Cabbage & Bacon’ of voor de ‘good old Fish & Chips’? Het restaurant ligt nabij de Ha ’penny Bridge en Temple bar. Tot slot nog een proeverij van traditionele bieren en dan is het echt tijd om te gaan…

U wordt naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht per KLM naar Amsterdam. Aankomst in de loop van de avond.

Onze andere zakelijke services

Vliegtickets

De Valk regelt al uw vliegtickets. We doen dit op basis van een vast tarief, ongeacht de ticketprijs. Maak gebruik van onze expertise en bespaar veel tijd!

Hotelboekingen

De Valk werkt samen met verschillende beddenbanken (o.a. Expedia, Booking e.a.). Laat ons uw hotel regelen. Zelfde prijzen met onze excellente service!

Autohuur

Zorgeloos een auto huren in het buitenland? U regelt het via De Valk. Geen verassingen achteraf, scherpe tarieven en alle verzekeringen. Dat noemen wij 'All in'

De Valk Incentives

Industrieweg 30A. Grootebroek

Bel ons

(0228) 524403

EMAIL ONS

info@devalkincentives.nl