Selecteer een pagina

3-Daagse incentivereis Marrakech

Parel van de Atlas

Marrakech dateert uit het jaar 1070 en heeft dan ook vele historische bouwwerken, zoals de Koutobia Mosque (zuster toren van de Giralda in Sevilla) met de in het oog springende minaret die symbolisch is voor de stad; de Saadian Tombs, het mausoleum van de 16e eeuwse dynastie met het schitterende, uit houtsnijwerk vervaardigde plafond; het in de 19e eeuw gebouwde Bahia Palace waar regelmatig de gasten van het koninklijk huis van Marokko verblijven. Het paleis is gelegen in prachtige tuinen met onder andere sinaasappel- en jasmijnbomen. U geniet het diner in het hotel.

Een dagprogramma op maat

Op deze pagina ziet u een voorbeeld van een dagprogramma zoals wij deze kunnen aanbieden. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en bepaalt u zelf welke elementen u in het programma wilt opnemen.

Dag 1: Amsterdam – Marrakech

Lees meer

Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Transavia naar Marrakech. Ontvangst door onze lokale vertegenwoordiging die tevens zorg draagt voor de transfer naar het Kenzi Menara All Inclusive Resort waar u de komende nacht zult verblijven.

Dag 2: Marrakech

Lees meer

Na het ontbijt zullen 4-WD-voertuigen wachten voor uw hotel om u mee te nemen voor een dagexcursie naar het Atlasgebergte. De tour begint in het Hoge Atlasgebergte. Daarna vervolgt u uw weg via Plateau du Kik om een bezoek te brengen aan een Berber dorpje. Hier ziet u hun manier van leven, onder het genot van een kopje verse muntthee met traditioneel Berber brood. Geniet van de smaak van argan- en olijfolie, waarna u de tour vervolgt richting de lunchplek.

La Kasbah Beldi ligt in een groene tuin met twee zwembaden, een terras en een restaurant met mooi uitzicht. In het hart van het platteland is deze mooie en charmante plek perfect voor een lekkere lunch in een gezellige en comfortabele sfeer. Na uw Marokkaanse maaltijd kunt u ontspannen bij het zwembad of een wandeling maken in de weelderige tuin.

In de loop van de middag arriveert u op uw overnachtingsplaats: een tentenkamp in de woestijn.De avond zal in het teken staan van eten in een traditionele Berber sfeer onder de sterrenhemel. Geniet tijdens het diner van de typische Marokkaanse keuken met tajines (stoofpot van vlees) en couscous… Een avond om niet te vergeten!

Dag 3: Marrakech – Amsterdam

Lees meer

Na het ontbijt vertrekt u per 4-WD terug naar Marrakech en maakt u kennis met de stad tijdens een stadsexcursie, deels per bus en deels te voet.

U bezoekt o.a. de Soukhs van Marrakech. Deze soukhs zijn zonder twijfel de meest kleurrijke en levendige van Afrika. Hier vindt u allerlei handel en waar zoals edelsmeden, ververs, schoenmakers, kruiden en stoffen. Ook bezoekt u het beroemde Djemaa El Fna plein, een populaire plek waar allerlei straat entertainment wordt geboden, zoals voordrachten, slangenbezweerders en dansers.

Voor de lunch heeft u diverse facultatieve opties waar u gebruik van kunt maken.

Facultatieve lunch in Restaurant Moha:

Gedurende de lunch geniet u van een traditionele Marokkaanse keuken. Het restaurant Dar Moha in Marrakech biedt een gevarieerd menu, waardoor u in aanraking komt met de Marokkaanse gastronomie. De chef-kok en zijn team laten u genieten van een unieke culinaire ervaring.

Facultatieve kookworkshop inclusief lunch:

Ontdek de recepten van de Marokkaanse keuken met een verscheidenheid aan tajines en salades. De Marokkaanse keuken is door de eeuwen heen verfijnd tot een fascinerende mix van Arabische, Berberse, Midden-Oosterse, Moorse, Iberische, Mediterrane, Afrikaanse en Joodse invloeden. U gaat een traditioneel Marokkaans gerecht bereiden, waarna u hiervan zelf mag genieten!

Halverwege de middag wordt u naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht per Transavia naar Amsterdam.

Onze andere zakelijke services

Vliegtickets

De Valk regelt al uw vliegtickets. We doen dit op basis van een vast tarief, ongeacht de ticketprijs. Maak gebruik van onze expertise en bespaar veel tijd!

Hotelboekingen

De Valk werkt samen met verschillende beddenbanken (o.a. Expedia, Booking e.a.). Laat ons uw hotel regelen. Zelfde prijzen met onze excellente service!

Autohuur

Zorgeloos een auto huren in het buitenland? U regelt het via De Valk. Geen verassingen achteraf, scherpe tarieven en alle verzekeringen. Dat noemen wij 'All in'

De Valk Incentives

Industrieweg 30A. Grootebroek

Bel ons

(0228) 524403

EMAIL ONS

info@devalkincentives.nl