Selecteer een pagina

4-Daagse incentivereis Stockholm

Stockholm

Sprankelende stad van groen en water, gebouw op 14 eilanden. Het karakter van de stad wordt in sterke mate bepaald door de combinatie van historische charme, met name in Gamla Stan (het oude gedeelte van de stad) en de trendy levensstijl van de inwoners. De stad is mooi en rustig. In de winter zijn de dagen kort en de nachten lang, maar in de zomer is dit juist omgekeerd en wordt het ’s nachts nauwelijks donker. ’s Zomers is Stockholm één groot relaxparadijs, iedereen gaat naar buiten, terrassen en strandtenten zitten vol en er wordt overal gezwommen in het schone en heldere water. Voor de kust van Stockholm liggen talloze eilandjes ook wel de ‘Archipelago’ genoemd, hiernaartoe worden veel boottochten georganiseerd. In de stad zelf zijn er talloze musea te bezoeken en ook het koninklijke paleis met de traditionele aflossing van de wacht. Uitnodigend zijn de terrasjes op de Kungsträdgarden, waar straatartiesten voor de nodige sfeer zorgen. En dat allemaal zo dichtbij…

Bron: Sunair (Partner De Valk)

Een dagprogramma op maat

Op deze pagina ziet u een voorbeeld van een dagprogramma zoals wij deze kunnen aanbieden. Uiteraard is dit slechts een voorbeeld en bepaalt u zelf welke elementen u in het programma wilt opnemen.

Dag 1: Amsterdam – Stockholm

Lees meer

Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per KLM naar Stockholm. Ontvangst door onze lokale vertegenwoordiging die tevens zorg draagt voor de transfer naar het centrum van de stad.

Stockholm wordt niet voor niets één van de mooiste steden ter wereld genoemd. Het karakter van de stad wordt in sterke mate bepaald door de combinatie van historische charme, met name in Gamla Stan (het oude gedeelte van de stad) en de trendy levensstijl van de inwoners. Natuurschoon, water en prachtige gebouwen worden met elkaar afgewisseld. Er zijn talloze musea te bezoeken en ook het koninklijke paleis met de traditionele aflossing van de wacht zijn een bezoek waard. Uitnodigend zijn de terrasjes op de Kungsträdgarden, waar straatartiesten voor de nodige sfeer zorgen.
U verblijft 3 nachten in het Scandic Parc Hotel.

Bij aankomst wordt u naar Restaurant Gondolen gebracht, gevestigd in een soort hangende structuur over de haven. Vanwege de hoogte, is er hiervandaan een fraai uitzicht.

Vanmiddag maakt u gelijk kennis met de stad tijdens een stadsrondrit waarbij de nadruk ligt op architectuur.

Voor het diner gaat u vanavond naar Restaurant Järntorgspumpan, gelegen in een middeleeuws pand in de oude binnenstad.

Dag 2: Stockholm

Lees meer

Ontbijt in het hotel. Vanochtend ervaart u de stad weer op een heel andere manier als u op een Segway stapt. Hiertoe wordt de groep in een paar kleinere groepen verdeeld. Met dit elektrische vervoermiddel ‘glijdt’ u als het ware door de stad. Eerst krijgt u uiteraard instructie en kunt u even wennen aan de balans en als u het allemaal onder de knie heeft, volgt u de gids in konvooi en maakt u een rit van ca. een uur. Als u weer op eigen benen staat, wordt u naar de Ericsson Globe gebracht, een bekende bolvormige bezienswaardigheid en evenementenhal. Hier gaat u omhoog per SkyView gondola en krijgt u vervolgens een rondleiding achter de schermen.

De lunch wordt vanmiddag geserveerd in Restaurant Käknastornet, gehuisvest hoog in de televisietoren.
Na de lunch is er voor de heren een speciale excursie waarbij een drietal bijzondere gebouwen worden bezocht en rondleiding worden verzorgd, t.w.: het stadhuis (uit begin 20 e eeuw, waar o.a. 1 miljoen handgemaakte bakstenen in zijn verwerkt), het geplande Nobel Center (dat in deze periode in aanbouw zal zijn) en de Riksbank (uit 1976, met zwart graniet en staal en veel kunst).

Ook doet u de bijzondere ‘dakexcursie’. Hiertoe wordt u uitgerust met veiligheidsgordels en helm en wandelt u over de daken van een aantal gebouwen. De route is met kleine paadjes en ladders uitgezet. Het is een unieke manier om een stad en haar gebouwen daadwerkelijk te ervaren!

Tegelijkertijd staat er vanmiddag voor de dames een bezoek aan het in 2013 geopende, trendy en interactieve Abba-museum op het programma.

Bij het diner in Restaurant Den Gyldene Freden is de hele groep weer verenigd en kunt u de ervaringen uitwisselen. Dit restaurant bestaat al sinds 1722 en serveert traditionele gerechten met een moderne twist.

Dag 3: Stockholm

Lees meer

Ontbijt in het hotel en ochtend ter vrije besteding. Rond de middag wordt u naar de haven gebracht waar u aan boord gaat van een boot die u naar Drottningholm Palace brengt dat op een van de eilanden ten westen van Stockholm is gelegen. Aan boord wordt de lunch gebruikt.
Het paleis dateert uit de 17 e eeuw, is de residentie van de koninklijke familie sinds 1981 en staat sinds 1991 op de UNESCO lijst van Werelderfgoed. U krijgt hier een rondleiding.

U keert per bus weer terug naar de stad.

Het afscheidsdiner vindt vanavond plaats in het Fem Smá Hus Restaurant (5 kleine huizen restaurant).

Het klassieke en sfeervolle restaurant is gelegen in het oude gedeelte van Stockholm.

Dag 4: Stockholm – Amsterdam

Lees meer

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht per KLM naar Amsterdam.

Onze andere zakelijke services

Vliegtickets

De Valk regelt al uw vliegtickets. We doen dit op basis van een vast tarief, ongeacht de ticketprijs. Maak gebruik van onze expertise en bespaar veel tijd!

Hotelboekingen

De Valk werkt samen met verschillende beddenbanken (o.a. Expedia, Booking e.a.). Laat ons uw hotel regelen. Zelfde prijzen met onze excellente service!

Autohuur

Zorgeloos een auto huren in het buitenland? U regelt het via De Valk. Geen verassingen achteraf, scherpe tarieven en alle verzekeringen. Dat noemen wij 'All in'

De Valk Incentives

Industrieweg 30A. Grootebroek

Bel ons

(0228) 524403

EMAIL ONS

info@devalkincentives.nl